De zeilmakerij van Mennens

Je vrachtwagen voorzien van een nieuw, stevig afdekkleed? Mennens beschikt over een professionele zeilmakerij in de vestiging in Groningen. In deze ambachtelijke zeilmakerij maken we naast kwalitatieve afdekkleden ook afdeknetten, hoezen en tenten in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Ideaal dus voor wie actief is in bijvoorbeeld de transportsector, en nog meer verlangt dan enkel sjorbanden, sjorkettingen, containerkabels,... 
Mennens heeft meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van zeilen en aanverwante producten, en kan daarom gericht helpen bij het selecteren van de juiste materialen, ontwerpen en toepassingen.

Meer weten over de bijzondere werking en mogelijkheden van de zeilmakerij? Neem contact op met je dichtstbijzijnde Mennens-vestiging. 

Van afdekkleden tot feesttenten

We creëren eveneens maatwerk zoals serreafdekkingen, afdekkleden, bootkleden, aanhanger huiven, containerkleden,... Of zelfs veel ruimere toepassingen zoals podiumtenten, feesttenten en overkappingen. Kortom, we hebben alle nodige vakkennis en ervaring in huis om elke oppervlakte aan te pakken! 
Uiteraard leverenwe ook de bijhorende opdrukken, zoals logo's, foto's en teksten. Denk bijvoorbeeld gerust aan complete dragers voor je reclameboodschappen in de vorm van canvassen in zeildoek, strak afgespannen in een aluminium frame. Mennens presenteert het als één aantrekkelijk, opvallend geheel.

                      

                      ​​​​​​

Voorbeelden van Mennens zeilmakerij

Attractiepark Drouwenerzand. 
Lange, opvallende en beschermende entree voor het spookhuis.

Schuifkleed GS YARD. 
Schuifkleed dat de toegang (een opening van liefst 16,2 m x 10 m) tot een scheepswerf netjes afsluit.

Hangar van Skyline Aviation
Schuifkleed voor de indeling van een hangar op de luchthaven in Eelde.

Profiteer van een van de grootste, tevens vakbekwaamste, zeilmakerijen in Europa. Bovendien ook voor alle reparaties van zeilen, kappen en kleden. 
Meer weten over de bijzondere werking en mogelijkheden van de zeilmakerij? Neem contact op met je dichtstbijzijnde Mennens-vestiging.