Alles over onze cleanroom-kranen

Het is simpel. Elke cleanroom-kraan die we leveren – ja, élke kraan! – is op maat gemaakt. Als marktleidehebben we namelijk een aanzienlijke expertise opgebouwd. En als het over een cleanroom-omgeving gaat, is onze reputatie ronduit uitstekend. Elk stuk hijsgereedschap is uniek en kan worden geleverd met een waaier aan specifieke opties. De mogelijkheden zijn legio: een hijscapaciteit variërend van 50 kg tot 20 ton, van één tot meerdere kranen, elektrisch aangedreven of manuele kranen, ...

Onze producten verbeteren de efficiëntie van uw workflow. Op die manier wordt de werkplek een productievere en veiligere omgeving. Combineer dat met een servicecontract en er komt meteen een 24/7 ondersteuning bij! Samen met een internationale groep partners worden projecten moeiteloos gebruiksklaar opgeleverd en zijn we dus dé leverancier voor cleanroom-kranen. Wereldwijd.

Superieure kwaliteit

Onze state-of-the-art kranen zijn niet-verontreinigend, laten geen deeltjes achter, zijn nauwkeurig, stil en passen naadloos in een cleanroom-omgeving. Bovendien dragen al onze kranen de benodigde internationale labels, om overal ter wereld de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Denk daarbij onder andere aan de ISO 14644-norm. Ook als er specifieke certificaten vereist worden, zijn wij de eerste om aan alle voorwaarden te voldoen. Bij Mennens is ‘kwaliteit’ geen leeg begrip! Daardoor zijn onze cleanroom-kranen uitermate geschikt voor de halfgeleiderindustrie, farmacie-, ruimtevaart- en voedingsmiddelensector.

U hebt interesse in onze cleanroom kranen? U wil meer weten? Lees er alles over op onze website!

Halfgeleiderindustrie

De huidige hoogkwalitatieve markt voor halfgeleiders vereist adequate hijsoplossingen voor zware componenten. Hygiënische hijsapparatuur is daarvoor een absolute must. Deze, op toptechnologie gebaseerde, bedrijfssector heeft strenge eisen en vereist dat wij speciaal ontworpen apparatuur leveren. Met bijzondere nadruk op nauwkeurigheid en netheid. Een continu kwaliteitsprogramma is vereist om aan de steeds veranderende applicatievereisten te voldoen.

We werken wereldwijd samen met Semicon-voortrekkers om gelijke tred te houden met de veeleisende innovatiecurve. Het huidige klantenportfolio omvat onder andere: IBM, GlobalFoundries, ASML, Canon, CNSE, Intel, Samsung, Toshiba, TSMC, Cymer, University of Albany.

 

Farmaceutische industrie

In de farmaceutische industrie kunnen kleine deeltjes het productieproces nadelig beïnvloeden. Onze hijsunits werken perfect binnen deze omgevingen. Geen contaminatie, optimale nauwkeurigheid, stil en allemaal gemaakt van A-klasse componenten. Door een flexibel assortiment kunnen we in deze sector zowat elke hijsoplossing aanbieden. Van ontwerp over constructie tot levering en plaatsing.

Voedingsindustrie

In de voedselindustrie wordt tijdens het productieproces bijna altijd gebruik gemaakt van gecontroleerde omgevingen. Daardoor verlengt de houdbaarheid van bewerkte voedingsmiddelen of verse producten aanzienlijk. Strengere kwaliteitscontrole leidt ook tot strengere milieueisen. Voor deze omgevingen bieden we verschillende, op maat gemaakte, hijsoplossingen.

Ruimtevaart

Bij de productie van precisieonderdelen voor elektronische- of ruimtevaartuitrusting kan een cleanroom-hijswerktuig een welkome hulp zijn. We zijn ervan overtuigd dat we alle technische én operationele vereisten van onze klanten kunnen voldoen.

U hebt interesse in onze kranen? U wil meer weten? Neem zeker contact met ons op!