Nieuws

Mennens luidde 2021 uit met bijzondere projecten

Mennens sluit 2021 af met 135 geplaatste rolbruggen. Onze klanten kozen met name voor enkelligger en dubbelligger rolbruggen. Wij bouwden deze in uiteenlopende afmetingen, om zo de meest diverse werklasten aan te kunnen. Ook verzorgde Mennens dit jaar tal van losse projecten, zoals kolomzwenkkranen, wandzwenkkranen en portaalconstructies. 

Visuele inspectie van staalkabels

De visuele inspectie kan worden gedefinieerd als de eerste beoordelingsmethode voor een correcte evaluatie van metalen staalkabels. De methode bestaat uit het zorgvuldig bekijken van de kabel om te zoeken naar tekenen van verslechtering en het vastleggen van de resultaten in een rapport.

Precisiewerk: vervanging staal- en strijkkabels drijvende hijsbok ‘Brabo’

Als de staal- en strijkkabels van de gigantische drijvende hijsbok ‘Brabo’ aan vervanging toe zijn, zoekt het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen een betrouwbare partner die deze precisieklus kan klaren. Na een uitgebreide selectieprocedure valt de keus op Mennens. Mennens verzorgt een plan van aanpak én vervangt de kabels. Lees hoe onze monteurs een sterk staaltje precisiewerk laten zien.