Nieuws

Mennens levert recordaantal rolbruggen

Alle Mennens-vestigingen samen leverden in totaal 150 rolbruggen aan organisaties in uiteenlopende sectoren. Met name bedrijven in de food, bouw (o.a. hout en beton), papierindustrie en de schepenbouw kozen voor onze rolbruggen.

Het gebeurt nooit, tot het gebeurt

Medewerkers werken regelmatig op hoogte. Dat hoeft niet altijd twintig meter hoog in een silo te zijn, het kan ook gaan om werken op een steiger van drie meter hoog. Juist in die tweede situatie, bij werken op geringe hoogte, gebeuren de meeste ongelukken. Vaak gewoonweg door te weinig bewustwording van de gevaren. ‘Ach, zo hoog is het niet.’ ‘We werken al jaren zo en er is nog nooit wat gebeurd.’ Tot het gebeurt…

Nieuw Holmatro Premium Service Center bij Mennens in Amsterdam

Holmatro Industrial Equipment heeft recent de Mennens-vestiging van Amsterdam als nieuwe service partner toegevoegd aan haar netwerk van 700 bar-specialisten. Mennens Belgium doet hiervoor een beroep op de expertisecentrums in Nederland. Voordelen: gespecialiseerde mensen, reserveonderdelen voorradig, niet ver en regelmatig intern transport tussen onze vestigingen.