Staalkabels zijn er in oneindig veel soorten en maten. Wordt het 6 of 8 strengs? Blank of verzinkt? Langslag- of kruisslag? Wel of niet draaivrij? Wel of niet verdicht? En welke eindverbinding kies je? Elke toepassing vraagt om een specifieke aanpak.  Laat je adviseren door onze experts.

Ben je betrokken bij de realisatie van een installatie? Laat je tijdig informeren over de juiste keuze van de staalkabel. Dan gaan we samen in overleg om er voor te zorgen dat de juiste staalkabel bijdraagt aan een continu bedrijfs- of productieproces. En dat de kabel optimaal presteert in de specifieke situatie. 

 

Advies bij engineering 


Onze experts beschikken over jarenlange kennis en expertise in staalkabeltoepassingen. Zij verdiepen zich in de constructie of installatie, de omgeving waarin de staalkabel wordt gebruikt en de omgevingsfactoren waaraan de staalkabel wordt blootgesteld. 

Zij kennen de normen en weten welke staalkabel voor welke toepassing het meest geschikt is. Wij staan je graag terzijde tijdens de engineering en adviseren je o.a. over:

Specifieke wensen?

Laat je informeren. Bij Mennens assembleren we de staalkabels zo gewenst volledig op maat. Zodat de staalkabel bijdraagt aan het beoogde resultaat. Bekijk ons assortiment of neem contact met ons op! 

Meer weten