Cleanroom Cranes, something special

Elke kraan en hijsmiddel dat wordt geleverd is uniek en is ontworpen om te voldoen aan uw wensen. Dit wordt gegarandeerd door middel van internationale bekende kwaliteit labels en er wordt nauw samengewerkt met erkende bedrijven om hiervoor accreditaties te krijgen.

De producten, gecombineerd met een servicecontract, garandeert 24/7 ondersteuning. Bij het aanschaffen van de producten zorgt u voor een betere efficiëntie, terwijl u van de werkplek een productievere en veiliger omgeving maakt. De producten worden wereldwijd geleverd vanuit een netwerk van uitstekende en betrouwbare partners en distributeurs. Cleanroom Cranes komt graag met u in contact om met kennis en ervaring de perfecte hijsoplossing te creëren, die volledig past bij uw bedrijf.

Sinds 1998 is Cleanroom Cranes actief in de volgende gebieden: Semi-conductor, Pharma, Food, Medical, Optical, Chemical en Aerospace industrie. De prodcuten worden in meer dan 12 landen wereldwijd geleverd. Enkele landen die wij als laatste aan ons portfolio hebben mogen toevoegen zijn Wit-Rusland, Tsjechië en Litouwen. Allemaal nieuwe klanten met ieder hun specifieke eisen aan het product. Maar ook nationaal hebben ze afgelopen jaar een aantal mooie projecten en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Ze laten u graag kennismaken met hun producten en hebben daarom onderstaand enkele voorbeelden. “Het is maar een greep uit ons assortiment en mist u iets of heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij lichten namelijk graag de mogelijkheden of alternatieven toe.”

Onderstaand enkele voorbeelden van door Cleanroom geleverde producten voor het gebruik binnen gecontroleerde omgevingen:

Cleanroom Cranes - Controlled environments  Cleanroom Cranes Mennens

Cleanroom Cranes and Controlled environments

Er is begonnen met een nieuw concept om daarmee klanten die operationeel zijn binnen de “controlled environments” beter te bedienen. Cleanroom biedt tal van mogelijkheden om uw organisatie beter van dienst te zijn. Om dit te bereiken wordt fors geïnvesteerd in mensen en materialen. Uiteindelijk is het doel om met u het partnerschap aan te gaan en samen vooruit te kijken naar de toekomst. Om dit te behalen delen ze vanuit Cleanroom Cranes niet alleen de kennis intern maar ook met u als klant. Want daar wordt niet alleen u als klant maar ook Cleanroom Cranes als organisatie sterker van. Om deze mogelijkheden te bespreken komen zij bij interesse graag met u in contact. Er is een “product specialist controlled environments” aangesteld om samen met u alle mogelijkheden te bespreken en waar nodig mee te denken.

Cleanroom Cranes breidt uit naar België.

Met trots kan dan ook worden vermeld zij op de Belgische markt ook actief gaan werken met het Cleanroom Cranes concept. De Belgische collega’s beschikken na diverse trainingen ook over de knowhow om actief aan het werk te gaan met de betreffende producten en zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben ook hun eigen logo gekregen en hiermee hun eigen identiteit. Ze beschikken tevens over alle mogelijkheden om u te voorzien van de best mogelijke oplossing.

Cleanroom Cranes en PP4C.

Een unieke samenwerking tussen cleanroomspecialisten. Professional Partners for Cleanrooms ‘PP4C’ is een strategische alliantie tussen een aantal professionele bedrijven op de (internationale) cleanroom markt. PP4C is ontstaan vanuit de gedachte, dat het voor opdrachtgevers van essentieel belang is te kunnen rekenen op betrouwbare partners in het gehele cleanroom bouwproces, van ontwerp tot en met realisatie. PP4C is een initiatief om met een combinatie van specialisten in cleanrooms de realisatie van complete ‘turn-key cleanroom’ projecten neer te zetten.

Turn-key cleanrooms

Waar staat PP4C voor? Een samenwerkingsverband tussen een aantal gerenommeerde bedrijven, die - ieder voor zich - een belangrijke rol spelen in het ontwerpen, bouwen, inrichten en onderhouden van turn-key cleanrooms. Daarbij is PP4C in staat om (productie)processen te vertalen naar logistieke concepten. De gewenste conditionering wordt vertaald naar de meest effectieve en duurzame technische realisatie. Daarbij zorgt één aanspreekpartner voor de communicatie van en naar de andere partijen.

Alle PP4C partners onderscheiden zich door:

 1. Professionaliteit 
  Partners hebben referenties op het hoogste niveau (ASML, Erasmus MC, MSD, TU Delft, etc.)
 2. Vertrouwen
  Partners zijn gemiddeld meer dan 25 jaar actief in de sector en beschikken over gecertificeerde kwaliteitssystemen
 3. Klantgerichtheid
  Procesbegeleiding vanaf opstelling ‘Programma van Eisen’ tot oplevering en flexibiliteit in de uitvoering
 4. Zekerheid
  Partners handelen conform correcte ‘compliance rules’

Heb je interesse in kranen voor clean rooms? 

Meer info vind je op www.cleanroom-cranes.nl of neem rechtstreeks contact op met Mennens.