Nieuw Holmatro Premium Service Center bij Mennens in Amsterdam

Holmatro Industrial Equipment heeft recent de Mennens-vestiging van Amsterdam als nieuwe service partner toegevoegd aan haar netwerk van 700 bar-specialisten. Het betreft het vierde Holmatro Premium Service Center binnen de Mennens-Groep. Mennens Belgium doet hiervoor een beroep op de expertisecentrums in Nederland. Voordelen: gespecialiseerde mensen, reserveonderdelen voorradig, niet ver en regelmatig intern transport tussen onze vestigingen.

Een Holmatro Premium Service Center helpt je om te werken met veilige en betrouwbare hydraulische gereedschappen. Het premium service center geeft veiligheidstrainingen, deelt kennis en voert reparaties, onderhoud en inspecties uit van hydraulisch gereedschap, ongeacht welk merk. 

Professionele en gespecialiseerde testunits bij Mennens
De Mennens service werkplaatsen zijn uitgebreid met professionele, gespecialiseerde testunits. De Mennens-vestigingen in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Dongen zijn door Holmatro gecertificeerde premium service centers waarin we je hydrauliek apparatuur optimaal kunnen testen en (her)certificeren volgens de geldende normen. Daarnaast voeren we ook deskundige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op hydraulische cilinders, pompen, slangen, kleppen en hefgereedschap.

Zijn uw hydraulische gereedschappen in veilige conditie? 
700 bar hydraulica is veilig om mee te werken en heeft veel veiligheidsfactoren om de gebruiker van de apparatuur te beschermen. Maar regelmatig onderhoud en correct gebruik blijven van groot belang voor een optimaal en veilig gebruik gedurende de gehele levensduur. Om ervoor te zorgen dat de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften worden gehandhaafd, zijn periodieke inspecties en, indien van toepassing, tests noodzakelijk. De inspectieresultaten moeten worden geregistreerd en ter beschikking van de betrokken autoriteiten worden gehouden. Onze inspectieprocedures komen volledig overeen met deze verplichting. 

Alleen getrainde en gekwalificeerde professionals voeren inspecties uit 
Inspecties van 700 bar hydraulica kunnen alleen op de juiste manier worden uitgevoerd door bekwame personen met de juiste testmiddelen. Om deze bekwaamheid te garanderen, hebben alle service technici van Mennens een volledige training bij Holmatro gevolgd.  Er is getraind in hydraulica, reparaties, onderhoud, probleemanalyse en het uitvoeren van inspecties. Hierdoor leveren wij je veilige en betrouwbare hydraulische gereedschappen. 

Meer weten over Holmatro en Mennens? Contacteer je dichtsbijzijnde Mennens-vestiging of bekijk onze mogelijkheden.