Profiteer van de betrouwbare kracht van ons productassortiment

Organisaties in de bouw, verwerking, offshore, logistiek en vele andere sectoren werken veiliger en effectiever met de hoogwaardige producten van Ropetex en Powertex: twee merken van Axel Johnson International Lifting Solutions Group.

➕ Uitgebreide expertise
Axel Johnson International Lifting Solutions Group is wereldwijd gespecialiseerd in hijs- en heftechniek, staalkabels, ladingzekering, valbeveiliging en aanverwante diensten. Onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring vindt je terug in Ropetex en Powertex: hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik in algemene industriële toepassingen.

➕ Transparente toeleveringsketen
Wanneer je kiest voor Ropetex of Powertex krijg je kwaliteitsproducten die voldoen aan alle relevante product- en Europese normen. Wij werken rechtstreeks samen met door ons zorgvuldig geselecteerde productiepartners en fabrikanten. Zij voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen en vervaardigen onze producten volgens onze gedetailleerde productspecificaties. Specificaties die vaak verder gaan dan de Europese basisnormen.

➕ Hoge bschikbaarheid
Ons Europese distributiecentrum en meer dan 50 voorraadlocaties zorgen voor een betrouwbare productbeschikbaarheid en snelle levertijden.

➕ Kostenvoordelen
Tegelijkertijd profiteer je bij de keuze voor Powertex en Ropetex van aanzienlijke kostenvoordelen. Dit komt door onze focus op een basisassortiment van populaire producten en onze schaalgrootte, waarbij onze merken verkrijgbaar zijn bij meer dan 20 bedrijven binnen de Axel Johnson Lifting Solutions Group.

➕ Onze auditteams richten zich op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid
Naast kwaliteit en veiligheid staan Ropetex en Powertex synoniem voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Om dit te garanderen, hebben we lokaal gevestigde auditteams die uitgebreide audits uitvoeren bij productiefaciliteiten. Onze auditors onderzoeken de kwaliteit van het materiaal en het productieproces, maar ook duurzaamheidsaspecten en de werkomgeving. Zo ben je verzekerd van hoogwaardige producten die zijn vervaardigd met een sterke focus op veiligheid, duurzaamheid en MVO.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor onze merken Ropetex en Powertex? Neem contact met ons op!