Een hechte samenwerking, in heel Europa


Mennens maakt deel uit van AxLoad Lifting, een Europees bedrijf met vestigingen in België, Nederland, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Duitsland, UK, Estland, Litouwen, Rusland, Frankrijk en Spanje. In elk land is minstens één afdeling actief.
Er heerst een hechte samenwerking onder alle bedrijven, en dus ook tussen de vestigingen in Nederland en België. Met andere woorden: op elk moment kunnen we putten uit een enorme bron van kennis en ervaring.


"Elke dag – wereldwijd – zorgen producten en oplossingen van Axload voor een veilige en efficiënte werkomgeving. In havens en luchthavens, op schepen en op de weg, op offshore platformen en voor industriële toepassingen, overal vind je ons terug."

AxLoad is op zijn beurt een onderdeel van Axel Johnson International. Axel Johnson International, Axstores, Martin & Servera (70%), Novax, een deel van Axfood en Mekonomen behoren allen tot het familiebedrijf Axel Johnson AB. De bedrijven, die geheel of gedeeltelijk, tot de Axel Johnson groep behoren, hebben een jaarlijkse omzet van ca. € 7 miljard en stellen ruim 22.000 werknemers tewerk.


 

 
Mennens Belgium Vitshoekstraat 10 2070 Zwijndrecht www.mennensbelgium.be sales@mennensbelgium.be